Klimatsmart och miljövänlig Robomow robotgräsklippare

Robomow kraftigaste & starkaste robotgräsklipparen på marknaden, den klarar kottar, mindre grenar, löv. Rejäl arbetsbredd, unikt kantklippningsläge.

Tellusbutiken AB är återförsäljare av Robomows premiummaskiner vi säljer, installerar, har service och reservdelar. Vi har sålt och installerat Robomow sedan 2013 när den första RS 630 kom ut på marknaden. Service och support för premiummaskinerna finns i Sverige. Robomow är en maskin som är utvecklad och testad för Svenska gräsmattor. 

Välkommen in till vår butik för att få svar på dina frågor om robotgräsklippare och för att se vilken maskin som skulle passa just din gräsmatta, vi har även Robomow för demo i vår butik under säsongen så att du kan se den i praktisk drift.

Robomow har ett starkt program av robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 5000 kvm. Robomow har regnsensor, stöldskydd med pinkod, bluetooth, inbyggd GSM modul, är tystgående, klarar lutningar på 36 grader och har 2 års garanti. Robomow lämnar laddstationen på programmerade tider klipper gräset och återvänder till laddstationen efter avslutad klippning för att laddas upp inför nästa klippning. Sätt ut den på våren och ta in den på hösten och du kan ägna dig åt roligare saker än att klippa gräs.
Vill du veta mer om Robomow besök då Svenska Generalagentens hemsida www.tidab.se
Supportfrågor : Robomow support premium 0771-895895


I samarbete med Wasa Kredit kan Tidab erbjuda en förmånlig delbetalning som underlättar ditt köp.

Delbetala din Robomow räntefritt i 12 månader:
- Välj själv amorteringsbelopp utöver lägst belopp 200 kr.
- Extraamortera när du vill under perioden.
- Du kan förtidlösa hela köpet utan extra kostnader.
- Försäkring och extra trygghet ingår kostnadsfritt.
- Kampanjavgift(395 kronor) tillkommer första månaden*.

*Exempel: Belopp att betala månad 1 är 595 kronor. Månad 2 till 11 aviseras du 200 kronor. Sista fakturan är på resterande belopp som återstår. Du kan då välja att betala in hela beloppet räntefritt eller fortsätta delbetala med minst 1/36 del av skulden. Vid delbetalning av skulden, tillkommer årsränta på 16,85%. Effektiv ränta vid 30 000 med 12 månader räntefri delbetalning är 5,94%.
Delbetala din robotgräsklippare och extra trygghet ingår
Vid räntefri delbetalning ingår dessa försäkringar kostnadsfritt:
➢ 180 dagar allrisk
Råkar din produkt ut för en oförutsedd olycka eller att den blir stulen kan du få ersättning upp till 25 000 kronor per produkt.
➢ Förlängd garanti 2 år
Drabbas din Robomow av ett mekaniskt fel efter det att tillverkarens garanti upphört, gäller försäkringen i ytterligare 2 år upp till 4 år från inköpsdatum.
För mer info och villkor, gå in på www.wasakredit.se/privat/visa-kortet-gustav/forsak...

Valet är ditt, äger du din gräsmatta eller äger gräsmattan dig?

Vi kör även i år besiktning utan kostnad av din gräsmatta för att se om den är lämplig för en Robomow
Upptäck alla fördelar med Robomow robotgräsklippare som fått bäst i test i Råd & Rön

Vi utför en personlig besiktning av din gräsmatta utan kostnad, vi ger förslag på storlek på maskin. Vi tittar på lämplig placering av laddstation hur man gör vid hinder, rabatter, buskar, träd, allt för att du skall få en så väl fungerande maskin som möjligt. Ring oss så bokar vi in när vi kan komma till din trädgård.

Robomow powerwheels

Nu finns dom! Robomow powerwheels, extra breda drivhjul till RC & RS. Du som har en RC eller RS byt ut dina smala hjul till dessa rejäla bredhjul och du får bättre drivförmåga och framkomlighet. Driver bättre i backar och när det är blött i gräsmattan.

Powerwheels & Robogrips ingår till alla RC & RS 2019 års maskiner

Robohome

Nu finns Robohome ett snyggt hus till din RS & RC

RC 1690 kr

RS 2190 kr

Robomow RX

Robomow RX för den lilla gräsmattan. Finns i 2 modeller RX12u max 250 kvm & RX20 Pro max 300 kvm. RX12u 4990 kr RX20 Pro 7490 kr.

Robomow RC

RC304 U rekommenderad yta 500 kvm max 1000 kvm den perfekta klipparen för den lilla trädgården. 11990 kr


RC308 Pro rekommenderad yta 800 kvm max 1500 kvm klipparen för den lite större gräsmattan.

14990 kr


RC312 Pro S rekommenderad yta 1200 kvm max 2000 kvm för dig med en stor gräsmatta där det är trångt och mycket hinder som träd,rabatter, buskar.Tekniskt avancerad, attraktiv och topp presterande, inkl Robohome

19990 kr

Robomow RS
RS615 Pro rekommenderad yta 1600 kvm max 3000 kvm en robust klippare som ger dig maximal njutning av din gräsmatta med kort klipptid.

21990 kr


RS625 Pro rekommenderad yta 2600 kvm max 4000 kvm robust och snabb klippare nog att hantera dom mest komplexa gräsmattor.

26990 kr


RS635 Pro rekommenderad yta 3600 kvm max 5000 kvm Robomows största kraftpaket för dom riktigt stora gräsmattorna, inkl Robohome

33990 kr

Robomow a world leader in robotic lawn mowers

Robomow premiummodeller RC & RS är tekniskt avancerade toppresterande robotgräsklippare som är utrustade med tekniska finesser & funktioner som gör att din gräsmatta alltid kommer att vara klippt och din gräsmatta kommer aldrig att se bättre ut.


Max kvm gäller under ideala klippförhållanden. Plan gräsmatta , rektangulär form, inga hinder, inga ytterligare zoner.