Hos Tellusbutiken i Strängnäs hittar du produkter & reservdelar när du behöver dem

Företaget grundades 2008 av Tomas Tell och Urban Svensson. Båda med lång erfarenhet från lantbruket som maskinförare,djurskötare,driftsledare & som reservdelsman/butikschef/regionchef på Lantmännen maskin.Tillsammans har vi 45 års erfarenhet av butik, tillbehör och reservdelar. Idag ägs företaget av Urban Svensson. Till vår hjälp har vi våra medarbetare  Jan Erik Sandberg & Anna Forsberg. Vår ambition har alltid varit och är att du alltid ska hitta bra produkter till rätt pris när du kommer till oss i Strängnäs. Skulle du mot förmodan sakna något i vårt breda utbud så säg till, vi beställer dagligen kvalitetsvaror från våra välkända leverantörer.

Anna Forsberg

Anna möter du i vår butik. Anna jobbar halvtid som butiks/reservdelssäljare hon jobbar med försäljning, beställning av varor, uppackning. Hon har tidigare bland annat jobbat på Mekonomen men har idag eget företag och jobbar även under säsong på Lantmännen lantbruk silo i Strängnäs, hon har en passion för trädgård och handarbete/stickning

Urban Svensson

Urban är ägare och en av grundarna av butiken han jobbar med många saker försäljning, kontakt med kunder & leverantörer, han sköter också administrationen. Urban har en bakgrund inom lantbruket som maskinförare/skötare & han är uppväxt på ett större lantbruk utanför Enköping.

urban@tellusbutiken.se

Jan Erik Sandberg

Jan Erik möter du också i vår butik han är butiks/reservdelssäljare, han jobbar med det mesta, försäljning,kund & leverantörskontakter, beställningar mm. Jan Erik har en lång bakgrund som truckförare och han har även arbetat inom lagerhantering, han bor på en liten gård med många djur han åker och meckar också veterantraktor på sin fritid.

janerik@tellusbutiken.se