Valet är ditt, äger du din gräsmatta eller äger gräsmattan dig ?

Vi kör även i år besiktning utan kostnad av din gräsmatta för att se om den är lämplig för en Robomow

Upptäck alla fördelar med Robomow robotgräsklippare som fått bäst i test i Råd & Rön                                      

Robotgräsklippare Strängnäs

Välkommen till vår sida om Robomow robotgräsklippare.

 

Robomow kraftigaste & starkaste robotgräsklipparen på marknaden, den klarar kottar, mindre grenar, löv. Rejäl arbetsbredd, unikt kantklippningsläge.

Tellusbutiken AB är återförsäljare av Robomows premiummaskiner vi säljer, installerar, har service och reservdelar. Service och support för premiummaskinerna finns i Sverige. Robomow är en maskin som är utvecklad och testad för Svenska gräsmattor.

Välkommen in till vår butik för att få svar på dina frågor om robotgräsklippare och för att se vilken maskin som skulle passa just din gräsmatta, vi har även Robomow för demo i vår butik under säsongen så att du kan se den i praktisk drift.

Robomow har till säsongen 2017 ett starkt program av robotgräsklippare som klipper gräsmattor upp till 5000 kvm.

Robomow har regnsensor, stöldskydd med pinkod, bluetooth, inbyggd GSM modul, är tystgående, klarar lutningar på 36 grader och har 2 års garanti.

Robomow lämnar laddstationen på programmerade tider klipper gräset och återvänder till laddstationen efter avslutad klippning för att laddas upp inför nästa klippning. Sätt ut den på våren och ta in den på hösten och du kan ägna dig åt roligare saker än att klippa gräs.

Vill du veta mer om Robomow besök då Svenska Generalagentens hemsida www.tidab.se

Supportfrågor som vi återförsäljare inte kan svaret på då ringer man: Robomow support premium 0771-895895

Klicka på länken nedan och du kommer till Robomows blädderbara broschyr.

https://issuu.com/tidabab/docs/19179_mrk0044y5_pro-swe_klar

Vi utför en personlig besiktning av din gräsmatta utan kostnad, vi ger förslag på storlek på maskin. Vi tittar på lämplig placering av laddstation hur man gör vid hinder, rabatter, buskar, träd, allt för att du skall få en så väl fungerande maskin som möjligt. Ring oss så bokar vi in när vi kan komma till din trädgård.

Robomow powerwheels

Nu finns dom ! Robomow powerwheels, extra breda drivhjul till RC & RS. Du som har en RC eller RS byt ut dina smala hjul till dessa rejäla bredhjul och du får bättre drivförmåga och framkomlighet. Driver bättre i backar och när det är blött i gräsmattan.

Powerwheels är standard på RC308, RC312, RS625 & RS635

Robohome.

Nu finns Robohome ett snyggt hus till din RS & RC

RC 1990 kr             RS 2490 kr

Robomow service.

Service förebygger problem och du har en maskin redo för kommande säsong

 Till dig som har en Robomow pro grön robotgräsklippare erbjuder vi olika servicealternativ efter säsongen. Vi har begränsad tid under säsong att utföra service och vi utför endast akuta reparationer under säsong, därför är det viktigt att vi får in din maskin under höst och vintersäsongen när vår arbetsbelastning är mindre.

 Service 1: I servicen ingår rengörning, smörjning av rörliga delar, funktionskontroll, kontroll av knivar, programuppdatering. Du lämnar in maskinen till oss och hämtar den när den är klar.

1200 kr     kostnad för reservdelar och knivar tillkommer.

 

Service 2: I servicen ingår rengörning, smörjning av rörliga delar, funktionskontroll, kontroll av knivar, programuppdatering, vinterförvaring och underhållsladdning. Du lämnar in maskinen till oss och hämtar den när säsongen börjar.

2000 kr  kostnad för reservdelar och knivar tillkommer.

Service 3: I servicen ingår rengörning, smörjning av rörliga delar, funktionskontroll, kontroll av knivar, programuppdatering, vinterförvaring och underhållsladdning. Vi hämtar maskinen efter säsong och kör ut den till dig vid säsongens början. Gäller 4 mil från vår butik i Strängnäs

2700 kr    kostnad för reservdelar och knivar tillkommer.

OBS ! vid service skall till: RS laddhuvud och strömbox medfölja och till: RC skall strömbox medfölja.

 

VIKTIG INFORMATION.

Robomows svarta och röda modeller

Robomow har förutom sina premiummodeller enklare gräsklippare som t ex säljs av stormarknader, elektronikkedjor & på nätet. Innan du du köper någon av dessa modeller bör du tänka på att :

Robomows generalagent Tidab har ingen support för dessa modeller i Sverige utan hänvisar till inköpsstället.

Vid reparation skickas maskinen utomlands.

Maskinerna har en enklare programvara än premiummodellerna.

Köpstället har ofta begränsad support och är sällan specialiserade på just Robomow eller robotgräsklippare över lag.

Robomow RX

Robomow RX för den lilla gräsmattan. Finns i 2 modeller RX12u max 250 kvm & RX20 Pro max 300 kvm. RX12u  4990 kr RX20 Pro 6990 kr

Robomow RC

RC304 Pro rekommenderad yta 500 kvm max 1000 kvm den perfekta klipparen för den lilla trädgården.                                                                                         10990 kr

RC308Pro rekommenderad yta 800 kvm max 1500 kvm klipparen för den lite större gräsmattan.                                                                              13990 kr

RC312 Pro S rekommenderad yta 1200 kvm max 2000 kvm  för dig med en stor gräsmatta där det är trångt och mycket hinder som träd,rabatter, buskar.Tekniskt avancerad, attraktiv och topp presterande, inkl Robohome                       18990 kr

Robomow a world leader in robotic lawn mowers

Robomow premiummodeller RC & RS är tekniskt avancerade toppresterande robotgräsklippare som är utrustade med tekniska finesser & funktioner som gör att din gräsmatta alltid kommer att vara klippt och din gräsmatta kommer aldrig att se bättre ut.

Max kvm gäller under ideala klippförhållanden. Plan gräsmatta , rektangulär form, inga hinder, inga ytterligare zoner.

Robomow RS

RS615 Pro rekommenderad yta 1600 kvm max 3000 kvm en robust klippare som ger dig maximal njutning av din gräsmatta med kort klipptid.                                                                   19990 kr

RS625 Pro rekommenderad yta 2600 kvm max 4000 kvm robust och snabb klippare nog att hantera dom mest komplexa gräsmattor.                                                                 23990 kr

RS635 Pro rekommenderad yta 3600 kvm max 5000 kvm Robomows största kraftpaket för dom riktigt stora gräsmattorna, inkl Robohome      31990 kr

Robotgräsklippare Strängnäs

 

Robomow robotgräsklippare har det ingen annan har .

Rejäla stålknivar klarar mindre grenar och kottar och som håller en hel säsong.

Robomows knivar når ända ut till kanten av dess undersida, unikt kantklippningsläge där den gränslar kantkabeln vilket gör att den klipper ända ut.

Robomow app kommunicerar med din klippare genom mobilen eller datorplatta.

Rejäl arbetsbredd RC modeller 28 cm RS modeller 56 cm.

Ecoläge för minsta energiåtgång.

Stöldskydd med pinkod och ett larm som utlöses om någon försöker flytta den utan att ange koden, maskinen är obrukbar om man inte anger koden.

Säkerhet, Robomows blad stannar direkt om maskinen lyfts eller lutas från marken.

Robomow är överlägset snabbare smartare kraftfullare än andra robotgräsklippare på marknaden.

Den stora arbetsbredden gör att maskinen klipper din gräsmatta fortare än andra robotgräsklippare på marknaden.

Miljövänligt: ingen bensin, ingen olja, inga avgaser, dessutom perfekt för dig som är gräsallergiker.

RC modeller kan hantera 3 zoner och RS modeller kan hantera 4 zoner.

RS modellerna har dessutom flytande klipp däck.

 

Installation.

För att få ut det mesta möjliga av din klippare och undvika onödiga problem och misstag så erbjuder vi installation. Vi installerar kantkabeln med en NT60 kabelläggningsmaskin.

En installation innebär placering av laddstation, programmering, driftssättning, kabelläggning med maskin och en instruktion.Vi installerar Robomow premium på orter som Strängnäs, Enköping, Mariefred, Stallarholmen, Åker, Nykvarn, hör med oss vi är måna om att hjälpa dig och få till en lösning du blir nöjd med.

Installationskostnad : RC modeller 2500 kr RS modeller 3500 kr

 

Här nedan har vi lite tips och sådant som man skall tänka på vid handhavande av en Robomow & som vi upplever som att vi får mycket frågor om.

Manöverboxen: Röd lampa lyser innebär att programmet är av & maskinen går inte ut, släckt lampa programmet är på. Håll on-off knappen intryckt ett par sekunder för att stänga av eller sätta på.

Strömbrytaren på maskinen: skall alltid vara på, den slås av endast vid knivbyte,rengörning eller om du bär maskinen för att flytta den.Maskinen skall antingen klippa eller ladda.

Rengörning: det är viktigt att rengöra maskinen 1 gång / vecka oftare vid blöta förhållanden, rengör med en träpinne använd tryckluft, spola aldrig med vatten !

Det är viktigt att tid & datum på maskinen är rätt inställt annars klipper inte maskinen på rätt tider.

På RS maskiner skifta knivarna efter halva säsongen, var uppmärksam på vibration i maskinen vibrerar maskinen byter man knivarna, det är oftast slitna knivar som ger upphov till vibration.